Κώστας Μουτζούρης: Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας

 

 

 

 

Ορκίστηκε το νέο περιφερειακό συμβούλιο και ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης

 

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και του νέου περιφερειακού συμβουλίου των 36 μελών.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρόντες ήταν πληθώρα θεσμικών φορέων, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων αλλά και των σωμάτων ασφαλείας, εκκλησιαστικοί εκπρόσωποι και πλήθος πολιτών.

Ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου στην εκτενή ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση είναι στο πλευρό μας και βρίσκουμε πρόθυμους ακροατές στα αιτήματά μας. Η αγροτική ανάπτυξη των νησιών μας βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο ενώ και ο τουρισμός πλέον βρίσκεται σε τροχιά εκτόξευσης. Βέβαια θα πρέπει να γίνουν νέες υποδομές και να εκσυγχρονιστούν τα καταλύματα που υπάρχουν για να υπάρξει κάλυψη των αναγκών».

Να σημειώσουμε δε οτι ηχηρή ηταν η απουσία από τη τελετή της ορκωμοσίας του Αλκιβιάδη Στεφανή, επικεφαλή της αντιπολίτευσης και του ποέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Κώστα Αρώνη.

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.